fbpx

Călătorie în Emiratele Arabe Unite și Oman

Durata

9 zile

Plecare

Amânat

Preț

€1280

euro
persoană

Alte informații

 • Transport: Avion
 • Plecare din  Timișoara

Highlights

Artă și cultură

Louvre Abu Dhabi este un muzeu de artă și civilizație, situat în Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

Mâncare și băutură

Dacă ești pasionat de gastronomie și dorești să încerci o mulțime de feluri de mâncare din toată lumea, nu trebuie să ratezi o vizită la Global Village!

Must see

Ski Dubai — este un paradis pentru amatorii sporturilor de iarnă, alcătuit din pârtii cu diferite grade de dificultate, toate pe o suprafață de 22.500 metri pătrați. Turiștii beneficiază de echipament adecvat — temperatura este de 0 grade.

Familie și distracție

Ferrari World este un parc de distracții pe insula Yas din Abu Dhabi care se întinde pe o suprafață de 25 de hectare. Acolo sunt oferite 20 de atracții în jurul mitului Ferrari. Pe lângă expoziția cu cele mai însemnate modele Ferrari, cu siguranță cel mai rapid Montaigne-russe din lume constituie atracția principală a acestui parc. În mai puțin de 5 secunde, în “Formula Rossa” accelerați de la 0 la 240km/h. O experiență care taie respirația – adrenalină pură!

Ziua 1

Plecare din Timișoara cu transfer către aeroportul din Budapesta/Belgrad pentru zbor direct către emiratul Dubai. Aterizare pe aeroportul din Dubai, transfer către hotel și cazare la hotel de 4*.

Ziua 2

După micul dejun, ghidul nostru ne va arăta orașul vechi și istoria acestuia. Orașul Dubai, care oferă un nou cadru la fiecare pas, amestecând bogăția atât în stilul vechi cât și în stilul nou; este fără îndoială principala destinație turistică din Orientul Mijlociu. Dubaiul este un oraș care s-a ridicat din deșert și modelează coasta Golfului cu prezența sa. Traseul nostru ne duce spre priveliștea magnifică a canalului Dubai Creek, trecând prin zona de patrimoniu a orașului Bastakia, cu casele sale vechi fascinante construite de comercianți bogați. Ne vom opri la Fort AlFahidi, vechi de 180 de ani. Aici se află Muzeul Dubai, care înregistrează trecutul orașului cu toate etapele sale în curs. Continuăm călătoria noastră cu Abra – barca tradițională, pentru a traversa canalul Creek. Deoarece Emiratele Arabe Unite nu au impozite, în ultimii ani au devenit unul dintre principalele locuri de tranzacționare pentru produse de lux, cum ar fi aurul și diamantele, care pot fi văzute în toate piețele. Prin urmare, vă prezentăm și unul dintre cele mai mari locuri de tranzacționare locale pentru aceste produse – Bazarul de Aur. În imediata apropiere, se găsește și Bazarul de Condimente. Apoi mergem către legendara insulă palmier “Palm Jumeirah”, insula artificială cu cele 16 ramuri de palmier întinse. La hotelul de super-lux “Burj Al Arab” facem o oprire pentru fotografii. Nu putem rata o vizită și în “Veneția Arabă”, un loc magnific care oferă un peisaj pe care nu îl vom uita curând. De asemenea, nu putem să omitem vizitarea clădirii Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume. Seara ne vom delecta cu un spectacol emoționant și de efect oferit de Fântânile din Dubai.

Ziua 3

Mic dejun la hotel și zi liberă pentru plajă sau plimbare.

Seara puteți opta pentru o cină servită la lumina lunii la bordul unui vas de croazieră în Dubai Marina. Aveți ocazia să vedeți cele mai înalte clădiri din lume.

Ziua 4

Mic dejun și plecare spre Al Ain.

Al Ain, supranumit Orașul Grădinilor, este renumit pentru zonele verzi foarte extinse; este al doilea oraș din Emiratul Abu Dhabi și al patrulea ca mărime din Emiratele Arabe Unite. Situat la 120 kilometri distanță de Dubai, în orașul Al Ain s-a născut Sheik Zayed bin Sultan Al Nahyan, primul președinte al Emiratelor Arabe Unite. Formele de relief întâlnite în această zonă sunt diverse și variază. Muntele Hafeet este localizat chiar în sud-estul orașului și este considerat monument al orașului, având o înălțime de 1300 de metri. Vom vizita orașul și bogățiile acestuia după care ne întoarcem în Dubai la același hotel.

Ziua 5

După micul dejun, ziua întreaga vă sta la dispoziție.

Opțional, vă propunem– Safari în Deșert.

Ziua 6

După micul dejun vizităm maiestuoasa și grandioasa Moschee din Abu Dhabi, considerată cea mai mare și frumoasă din lume și un punct de atracție arhitectural absolut pentru a obține cele mai frumoase fotografii. În continuare vom avea cunoaște capitala expansiunii Emiratelor Arabe Unite, care ne vă surprinde prin construcțiile moderne. După prânz, ne îndreptam spre Yas Mall unde ne vom opri pentru câteva zeci de minunate la intrarea în cel mai mai rapid parc de distracții din Emirate.

După turul capitalei, vom avea transfer către emiratul Dubai.

Ziua 7

Mic dejun dimineața devreme și plecăm spre Oman. După formalitățile vamale, ne îndreptăm spre portul din Khasab, unde ne îmbarcam pe un vas de croazieră tradițional. Astăzi vom cunoaște Peninsula Musandam.

 Peninsula Musandam, asemănătoare cu fiordurile Norvegiei și insulele Galapagos, oferă vizitatorului un refugiu al tăcerii și al magnificenței de neegalat. Cu coasta sa de stânci dramatice, care se îndreaptă spre sate pitorești, plaje cu nisip alb neted și ape cristaline turcoaz, este un deliciu vizual.

Împărțită de restul Omanului de coasta de est a Emiratelor Arabe Unite, Peninsula Musandam are 600 km de coastă spartă și este poarta de intrare în Golful Arab. Marchează punctul în care se întâlnesc Oceanul Indian și Golful Arabiei. Zona are o bogată biodiversitate, adăpostind numeroase specii de păsări, pești, corali, broaște țestoase și are site-uri de scufundări de renume mondial. O vizită în această zonă este o experiență care nu trebuie ratată și una care nu vă fi uitată. O să avem o oprire pe o plajă spectaculoasa ( Haffa Beach sau Sanat beach, în funcție de disponibilitate și vreme). Pe plajă vom avea diverse activități: înot, snorkeling, pescuit și alte surprize. Prânzul va fi servit pe vas! La sfârșitul croazierei, ne îndreptăm spre Dubai

Ziua 8

Micul dejun va fi servit la hotel. Zi liberă în care vă puteți relaxa fie la piscina hotelului, fie pe plajă.

Opțional, vă propunem o excursie de jumătate de zi la Miracle Garden și Global Village.

Ziua 9

Mic dejun și transfer către aeroport pentru zborul de retur.

Incluse în pachet

 • 8 nopți de cazare în Dubai la hotel 4*;
 • mic dejun;
 • transfer de la Timișoara la aeroportul de plecare și retur;
 • bilet de avion;
 • taxe de aeroport;
 • bagaj de mână de 7 kg;
 • bagaj de cală de 20 kg;
 • transportul cu autocar climatizat pe toata durata circuitului;
 • tur de oraș Dubai, orașul modern;
 • tur de oraș Dubai, orașul vechi cu intrare la muzeu și plimbare cu Abra inclusă;
 • tur de oraș Abu Dhabi cu prânz inclus;
 • tur de oraș Al Ain;
 • intrarea la Marea Moschee din Abu Dhabi;
 • intrarea în cea mai înaltă clădire din lume – Burj Khalifa;
 • Excursia de 1 zi în Oman cu prânz inclus;
 • ghid local vorbitor de limba română pe tot parcursul circuitului;
 • însoțitor din partea agenției.

Nu sunt incluse în pachet

 • croazieră Dubai Marina ( cină pe vas inclusă) – opțional – 70 euro;
 • safari în deșert ( cină în deșert și spectacol inclus ) – opțional – 70 euro;
 • intrare Global Village și Miracle Garden – opțional – 50 euro;
 • mesele de prânz ( cu excepție ziua 2 când este prânzul inclus) și cină;
 • asigurarea medicala și storno;
 • taxa turistică “Tourism Dirham” care se achita doar la recepție: 15 AED/camera/noapte pentru hotelurile de 4* ;
 • Bacșișurile pentru ghizi locali, șoferi, etc.

Tariful este valabil pentru un grup de minim 20 de persoane. În cazul în care vor fi mai puţini participanţi, tariful se recalculează.

Cetățenii români pot călători în Emiratele Arabe Unite numai cu pașaportul simplu, care trebuie să aibă o valabilitate de minim 6 luni de la data intrării pe teritoriul statului. Atenție! Pașaportul temporar românesc nu este recunoscut de autoritățile statului, iar poliția de frontieră nu va permite intrarea titularilor acestui tip de pașaport pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite.

Condiții de rezervare:  30% avans la rezervare, diferența cu 30 zile înainte de plecare.

Dhow cruise Dubai Marina

Puteți opta pentru o cină servită la lumina lunii la bordul unui vas de croazieră în Dubai Marina. Aveți ocazia să vedeți cele mai înalte clădiri din lume.

Plecare:
Din fața hotelului

Durata excursiei:
3 ore
Plecare: 19:00

Tarif:

70 Euro

Safari în Deșert

Safari în Deșert vă oferă oportunitatea de a vedea dunele de „aur” din Arabia pe Jeep-uri cu 4 roți. Continuăm drumul către campingul Beduin, chiar în inima deșertului, unde tatuaje cu henna, rochii locale, băuturi răcoritoare, apă, ceai sau cafea sunt disponibile și sunt incluse în pachet. Aveți ocazia să vă plimbați cu cămila. În atmosfera nocturnă, un dansator va încânta cu un dans fascinant într-un ritm al muzicii arabe. În plus, delicioasa cină tip bufet este servită pentru toți oaspeții.

Plecare:
Din fața hotelului

Durata excursiei:
1/2 zi
Plecare: 14:00

Tarif:

70 Euro

Miracle Garden & Global Village

Miracle Garden este cea mai mare grădină cu flori naturale din întreaga lume, nu doar din Emirate. Inaugurată în anul 2013 de Sf. Valentin, grădina are peste 72 de mii de metri pătrați și este absolut impresionantă. Aici sunt plantate peste 100 de milioane de flori.

Global Village este un târg ce se întinde pe multe hectare la care participă expozanți din peste 50 de țări. Pavilioane imense în fața cărora sunt expuse simboluri îi sunt dedicate fiecărei țări sau continent expozant. Brazilia, India, China, Pakistan, Irak, Afganistan, Egipt, Vietnam, Iran, Emiratele Arabe Unite, Oman, Kuweit, Palestina, Sri Lanka, Siria, Maroc, Europa de Est, Africa de Sud, Liban, Tunisia, Malayezia și Singapore, Turcia, Iordania, Africa, Coreea de Sud, Hong Kong, Spania, Quatar, Austria, Grecia, Thailanda, Filipine, Yemen, Bahrain conturează harta pe care o ai de parcurs.

Plecare:
Din fața hotelului

Durata excursiei:
1/2 zi
Plecare: 16:00

Tarif:

50 Euro

Distribuie

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Tipareste

Israel

Cucerește deșertul fără nisip

7

zile

Amânat

Prețuri de la:

1,065

Israel

Aventuri culinare – degustă Orientul la pas

5

zile

Anulat

Prețuri de la:

835

Israel

O călătorie în timp

12

zile

Suspendat

Prețuri de la:

1,640

Israel

Israel – tărâmul celor 1000 de lumi

9

zile

Amânat

Prețuri de la:

1,320

Israel

Navigând pe 4 mări

8

zile

Amânat

Prețuri de la:

1,450

Israel, Tel Aviv & Ierusalim

1 weekend – 2 lumi

4

zile

Suspendat

Prețuri de la:

613

Dubai

Descoperă Dubai de 1 mai!

5

zile

Anulat

Prețuri de la:

810

Cappadocia & Antalya

Cappadocia, tărâm de basm

8

zile

Amânat

Prețuri de la:

880

Cipru

Descoperă Insula zeiței Afrodita – Cipru

8

zile

Amânat

Prețuri de la:

890

Emiratele Arabe Unite & Oman

Călătorie în Emiratele Arabe Unite și Oman

9

zile

Amânat

Prețuri de la:

1,280

Previous
Next

Călătorie în Emiratele Arabe Unite și Oman

office@travel2live.ro

sau completați formularul alăturat

Newsletter